12 timmars sömn senare

Jag tror iallafall att jag lever fortfarande. Har visserligen haft mitt fyrbenta automatiska alarm på g några gånger under natten. Verkar inte som det går att stänga av ;) Så bara att plocka upp i sängen och gosa lite.

Idag ska jag hjälpa Emilia och flytta. Vill inte påstå att jag är jättetaggad direkt men har man lovat så har man lovat. Blir nog bra när man kommer igång.

Köpte förresten nya Sodastream flaskor iförrgår då jag slängt mina för de var så äckliga. Hittade någon form av limited edition på Media Markt. Tycker det var jättefina med lite blommor på =) Köpte även en ny platt-tång då den jag fick av farfar förra julen är värdelös på mitt hår samt att min gamla är ganska sliten även om den funkar fortfarande. Får se om jag behåller den eller lämnar tillbaka den dock. Är lite i valet och kvalet om jag inte klarar mig med den jag har ett tag till. Meeen den kostade ju bara 199 kr så WTF liksom. Har så jag kan köpa träningskläder och annat ändå. Sjukt egentligen att har man inga pengar så accepterar man att nee jag kan inte köpa någonting men nu när jag fått massor i jul i form av både kontanter och presentkort så känns det viktigare att lägga på det jag verkligen behöver och inte bara sånt jag vill ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0