Blev en lugn fredagskväll

Igår gjorde jag inte så jättemycket. Hade som sagt konstant molande huvudvärk så var lite störande. Blev därför i säng ganska tidigt. Idag har jag också huvudvärk men den är lite bättre.

Blev iaf lite shopping och biltvätt med pappa på kvällen.


Var på nya djuraffären de öppnat i gamla draget. Grizzly zoo, tyckte de var jättebra, bättre än Arken zoo. De hade bättre utbud och personalen var jättetrevlig och hjälpsam. Det resulterade i ett smakprov av nytt torrfoder till Tingeling som tydligen ska vara bäst i test. Tingeling verkar inte helt förtjust i det dock, få se. Sen fick hon en ny kattlåda av pappa. Hennes som hon hade var för liten då den eg är till kattungar och mindre katter. Visst är hon liten men inte så liten =). Hon blev så glad så!

Vi var på Jysk också, skulle kolla på en skohylla men den var slut. Antar alla ville ha en eftersom den bara kostade 70 kr denna vecka. Jaja har ju klarat mig utan hittills så klarar mig väl lite till. Sen var vi in på Biltema eftersom pappa skulle shoppa lite där (ni vet, alla mäns favoaffär typ haha). Efter det blev det IKEA, jag skulle ha lampor till rums och köksfönstret som jag kunde sätta lågenergilampor i. Då gör det inget om de lyser även om jag inte är hemma så Tingeling får lite ljus. Köpte även lite värmeljus då det är dags att tända lite ljus nu, blir så fuktigt inne om kvällarna! Sen lite smått och gott bara men blev inte alls dyrt! Det hela avslutades med en mycket billig middag för 2 = 60 spänn!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Nej, Grizzslys personal kan verkligen ingenting!



Jag rekomenderar Djur-Hobby, där har du kunskap!

2011-08-27 @ 19:52:17
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0