Känns lite bättre

Just nu känns det lite bättre med allting. Har lyckats klara av diskursläsnigen, kan det inte på långa vägar men vad ska jag göra? Fattar man inte så fattar man inte. Kanske bli mer klart på seminariet imorgon som är mer som en workshop dvs vi får övningen på morgonen att sitta med under dagen tillsammans och arbete fram ett resultat att presentera på eftermiddagen. Känns lite som arbetsrätten och rättsfallen, man fatta inte lagarna förrän man fick dem i praktiken i ett fall.

Har också hittat en hel del användbart till uppsaten i gamla böcker som jag inte lyckats sälja, något positivt där. Fler böcker och artiklar för tidigare forskning. Tror jag börjar få mig en ny bild av vad jag vill göra, hur jag ska analysera skiten. Det är ju det jag fått fungera på eftersom ämnet varit ganska bestämt sen långt tillbaka.

Har förresten kommit fram till att nya högtalare får vänta till senare, ser inte bra ut om man för av med 1800 spänn på högtalare och träningskort precis när man fått pengar. Blir lätt ångest över hur man ska klara resten av månaden, så kör på träningskortet till att börja med sen så får jag se hur ekonomin utvecklar sig om jag kanske köper högtalarna om nån vecka istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0