Cambridgekuren: dag 2

Gårdagen gick hur bra som helst. Vi var som sagt i Gävle och shoppade loss, tror vi åkte hemifrån strax efter halv 9 och jag skämtar inte när jag säger att vi var hemma halv 7 på kvällen. Först var vi på något ställe med massa småplock och annat sen åkte vi vill Valboköpcentrum där de även har IKEA. På IKEA blev det lunch men inte för mig då. Konstigt nog blev jag inte frestad över att de andra åt mat, visst hade jag velat ha en pommes men nej. Jag är 110 % motiverad att genomföra det här att inget ska få komma ivägen. Fick tom utstå att min bror åt popcorn igår när jag skulle få lite ryggmassage.

Hur mår ju idag då? Än så länge har jag inte ätit så kan vara anledningen till att jag känner mig som deg i skallen eller så kanske det här ihop med att jag tror jag vaknade av ett migränanfall inatt. Jag vaknade och trodde huvudet skulle sprängas i samma veva så kände jag mig skitkonstig. Nästan så jag var övertygad om att somnade jag om nu skulle jag inte vakna. Varför? Fixidé antar jag efter att endast fått i mig ca 490 kalorier igår och varit på benen hela dagen.

Något som är roligare dock är att jag stod på vägen för en stund sen. Jag har ju ingen våg i Örebro så ville kolla bara. Tro det eller ej så var det minus 4,2 kilo på en dag. Jag vet att mycket är vätska men det kan väl inte vara sååå mycket vätska? Sen litar jag kanske inte fullt ut på den vågen, får ta det med en nypa salt.

Så nu är det bara att köra. Juste måste säga att smaken "kakao och mint" inte var någon höjdare. Alltså det var god de första klunkarna, typ som att dricka after eight men sen så mådde jag illa. Asså jag mådde säkert illa i 1 timme, kunde inte dricka vatten eller nått för jag var övertygad om att det skulle komma upp igen.


Kommentarer
Postat av: Hugokatinka

Very impressed!

2010-12-20 @ 22:17:37
URL: http://hugokatinka.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0