Bjuder på Digster Premium i 6 månader

Har nu möjligheten att bjudan in mina vänner... eller ah egentligen alla som vill till att testa Digster premium i 6 månader.

Vad är Digster?
Digster är en tjänst för spellistor som du just nu kan använda i Spotify och iTunes. Spellistorna sätts samman av en redaktion med gedigen musikbakgrund och erfarenhet av att sätta ihop en samling så att den funkar att lyssna på. Alla Digsters samlingar är märkta med ikoner som visar vilka situationer vi tycker att de passar till. Om du sen ändå vill ha partymusik som avkoppling är det såklart helt upp till dig!

Dessutom finns det flera kändisar, artister och band som lagt upp sina favoritlistor med musik som du också kan ta del av och lyssna på.

Kostar musiken något?
Digster är en tjänst som ger dig den bästa musiken i form av samlingar på Spotify och iTunes. På Spotify sker detta i formen av spellistor som i sig inte kostar något. Alla som har Spotify kan lyssna på musik gratis i en annons-finansierad del. Vill du däremot lyssna utan reklam tillkommer en månadsavgift.

För iTunes levererar Digster vad som kallas iMixes. Detta är samma samling som finns för Spotify, men du kan bara lyssna på 30 sekunder av varje låt. Gillar du våra samlingar kan du däremot handla all, eller delar av musiken med ett fåtal klick. Priset sätts av iTunes och är helt enkelt summan av de ingående låtarna. Musiken du köper från iTunes äger du och kan kopiera till ex en iPod eller bränna på en skiva.


Låter detta bra? Testa i 6 månader helt gratis genom att klicka på länken nedanför!

Klicka på länken och följ instruktionerna: http://www.digster.se/se/registrera.aspx?c=KTdc33ih

Hoppas ni blir lika nöjda som jag är...

Några av mina favoritlistor: Digster Förfest, Digster Bubblare, Digster Träning, Digster by Volbeat och Digster by Darin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0