Cambridgekuren: Upptrappning

Är mitt i vecka 2 på upptrappningen. Det går kanon! Ska försöka ta det här igen i siffror. Jag hade gått ner 13,4 kilo samma dag som jag tog mitt första riktiga mål. 4 dagar senare då jag hade min sista invägning hos min konsult hade jag gått upp 1,6 kilo, vilket jag visst att jag skulle iom att man fyller på med vatten i kroppen igen. Så slutgiltiga viktnedgången på nästan 6 veckor är 11,8 kilo och jag är sjukt stolt. Under upptrappningen har jag även gått ner lite även om det går lite långsammare. Jag gymmar också 3-4 gånger per vecka så jag har ju byggt upp en del muskelmassa istället. Men det gör inte så mycket eftersom jag fortfarande ser förändringar på kroppen.

Den här erfarenheter har gjort mig mycket starkare i psyket. Förut klarade jag hungerskänslor väldigt dåligt, blev ofta sugen på saker för att jag var lite hungrig men nu vet jag att det inte är något idé. Jag skakar bort det och dricker vatten istället. Något som det också har gjort är att ändra mitt tänk angående mat och kost. Kanske han man blivit lite skadad men det kommer passera.

Framförallt vill jag påstå att det gjort underverk för mitt självförtroende. Jag mår mycket bättre, jag känner mig snyggare och det är a och o i sammanhanget. Det är ett väldigt stort steg i att älska mig själv för den jag är och det behöver jag verkligen. Vill säga tack till alla som stått ut med mig, mitt matprat och ja framförallt ni som stöttat mig och peppat mig. Alla snälla kommentarer senaste tiden är guld värda!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0