Stationerad

Har varit hemma i Uppsala i flera timmar nu men har inte haft tid att blogga. Har helt enkelt haft lite annat för mig.

Först kom pappa vid 12 tiden och hämtade mig, vi tog det lugnt i vår takt. Först åkte vi till Net-on-net's lagershop som finns i Örebro. Vi gick runt där ett bra tag och kollade runt på diverse grejer. Köpte högtalare till mobilen som går via bluetooth, tänkte det är perfekt till playan, grillningen och Cypern i sommar (review kommer när jag testat den). Sen stannade vi på MAX och käkade innan vi drog hemåt, älskar deras kycklingsallad alltså.

Väl hemma så kollade vi först min punkterade cykel, vilket visa sig att det inte var en punka utan en student som helst enkelt bestämt sig för att sno min ventil. Så jag och pappa tog en från en skrotcykel i förrådet. Så min cykel är som ny.

Hann packa in mina saker och var hemma ett tag innan jag drog till Järlåsa. Till pappa Thomas, hämtade upp syster med pojkvän på vägen. Vi åt på Jarlis, valde chicken bits som hade skit god sås. Trevligt var det iaf.

Nu sitter jag mest och gör ingenting, lovade bort mig som fyllechaffis till syster och pojkvän men lite svarta pengar är väl andra fel? haha Så får se när de vill bli hämtade...

Men andra ord, som vanligt full rulle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0