Jäklar...

... vad dålig jag har varit på att blogga idag. Men jag har haft så mycket för mig att jag inte hunnit. För att göra lång story kort så har jag varit på Akis (det gick bra), sen hemma ett tag och försökt sova eftersom klockan bara var lite i 9 när jag kom hem igen, men det gick inte eftersom min syster ringde och pratade och pratade. Fick se mig besegrad och gick upp igen vid 10. Bråkade lite med Zebban innan jag stack iväg och tankade och åkte till Apoteket. Trevligt att hinna dit innan alla pensionäret ockupperade stället, köpte också lite lunch i form av pastasallad på ICA. Åkte hem, käkade, mormor kom förbi, fikade. Sen åkte jag, mormor och mamma ner på stan till nå guldhandlare för mamma skulle kolla nå gammal tändare hon fått sen vidare till nå blombutik där mormor gick och sa att allt var fint eller så klagade hon högljutt. Diskret är inte en egenskap som passar in på mormor inte. Blev en sväng till min mosters salong på stan också. Jag bokade lite tid för att vaxa mina ben nästa vecka.

Efter det mötte jag upp Emilia på stan. Vi shoppade lite, köpte 2 linnen, 1 klänning och 1 bolero. Hittade också ett par snygga skor på skopunkten men ska åka till stora affären imorron istället för lilla på stan och se om jag kan hitta något annat också. Sen åt vi en jätte god sallad och snackade en jävla massa skit. Det hela rundades av med en promenad och en cykeltur hem.

Nu är jag helt slut, fötterna värker! Så tror jag ska lägga mig i ett varmt bad, köra en liten ansiktsmask å hårinpackning...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0