Hur gick det här till?

Nu är jag hemma. Trött som bara den är jag, tror jag kan falla ihop när som helst. Just nu vill jag bara sooova men får hålla mig uppe ett tag till, först är det mer fotboll och efter det två avsnitt av sex and the city.

Seminariet då? Ja jag förstår inte att jag haft ångest för det hela förmiddagen, det var hur lugnt som helst. Jag blir istället lite irriterad på upplägget på seminarieuppgiften. Varför ge oss 3 frågor att läsa in oss på, säga att vi ska välja en fråga om vi ska skriva om i ett PM på 2 A4 sidor samtidigt som vi ska förbereda en kort presentation av alla frågorna, när seminariet gick ut på att kritisera och diskutera det vi läst i boken, det författaren säger. Varför inte säga det innan? Men verkar inte som att någon lagt alltför mkt tid på det och pratet flöt på även om det blev tyst emellanåt.

Efter matchen blev det en del ärenden på stan för min del medan jag väntade på Emilia och Jocke. Vi gick vidare till Pitchers där vi käka nachotallrik, drack cider och kollade på fotboll. Säger bara jävla skit att Spanien förlorade, vad hände egentligen? Jag ska helt enkelt inte heja på några lag eller personer iår det går ju bara åt helvete samtidigt som de lag jag inte gillar går och vinner om inte spelar den bästa fotbollen jag sett så långt i VM. Ja jag talar såklart om Sebastian Vettel's resultat i F! (går inge vidare), Spaninen nu i VM (förlust) och så Tyska fotbollslandslaget (de vann och spela VMs bästa match hittills).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0