Sociala nätverk

Känns som typiskt 2000-talet. Tekniken exploderar och man kommer hela tiden på nya ställen som folk kan hänga på. Det är allt från bloggar till musik och videosidor. Det roliga med det hela är att även fast det är olika skapare kan de olika "medierna" hela tiden interagera med varandra. Vilket uppenbarligen är typiskt för nätverk.

Något som också sker är att det gamla ersätts med det nya, playahead stängdes väl ner för inte så länge sen och sist var det väl lunarstorm? Fanns det inte något som hette snyggast också, mest patetiska sidan ever men men (finns den kvar kanske?). Och jag räknar inte med dejting-sidor för det hör till en helt annan grupp men det är ett växande koncept också vilket visar på hur mkt vi alla sitter online nu för tiden. Fakta = Tjänstesamhälle!

Jag kom på mig själv när jag satt och kollade att jag nog fan har en inloggning överallt (av de nya). Men vad gör väl det när många av dem berör olika kompisgrupper eller gäng, vissa förekommer naturligtvis överallt men generellt så är det så. Det är också så att alla inte fått sitt genombrott i Sverige än.

Vågar man gissa på hur många nya som kommer slå igenom de kommande åren?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0