Hemma från Gräsö

Ja här har campats för fulla muggar. Kan säga såhär, det är inte min grej. Tält, husvagn och husbil, I don´t think so, stuga ja okej. Jag vill dock påpeka att jag haft jävligt roligt och trevligt, hände en del oväntade grejer men delen med att sova var hemsk. För att återge en kort sammanfattning av helgen:

Fredag:
Elin kommer och hämtar mig nån gång efter halv 2 och vi drar ut till Rasbo för att hämta Emelie. Efter det bär det av mot Öregrund och Gräsö med Elins Glee musik i högtalarna (vilket vi senare protesterade mot). Efter ett stop på Coop i Östhammar, stannade vi även i Öregrund och gick på systemet innan vi tog färjan över till Gräsö. Tror nog vi alla var hungriga när vi kom fram så vi började med maten ganska omgående. Jag och Elin tog oss ett dopp innan vi började grilla men Emelie fick se sig besegrad av det iskalla vattnet. Vi drack lite vin på kvällen, inte så mycket för min del, var inte så sugen och spelade frågesportsspel och insåg att vi sög och blev inte bättre med glasen vin. Vilket till slut ledde fram till skräckmomentet att sova. Jag och Elin delade på "sängen" och Emelie tog soffdelen. Nån gång vid 4 på morron vaknade jag i panik och kände mig instängd och kvävd, mena det är inte så mycket svängrum om man är lång vilket gav mig panik. Så jag tog min kudde och lakan och la mig på sittunderlag i förtältet och sov vidare.

Lördag:
När jag väl somnat ute i "kylan" så kunde jag sova några timmar innan de andra vaknade, vi åt frukost och tog oss till stranden på campingen. Emelie konstaterade att det var klarblå himmel så vi solade ett tag innan vi bestämde oss för att bada. Den här gången kom alla i efter mycket om och men iaf. Kan säga att det inte var så mycket varmare. Vi gick upp för att torka men hann nog inte ligga så länge innan molnen kom. Vi fick alltså se oss besegrade av vädret och gick för att laga mat dvs lunch. Vilket skulle ha varit spagetti och köttfärssås men något konstigt hände med spagettin så den var helt geggig och kletig och köttfärsen var fortfarande i mitt tycke likt barnmat. Men det gick i. Vi bestämde oss för att gå och spela minigolf efter att ha smält maten lite. Var kanske inte de bästa och finaste banorna jag spelat på men de var väl kul och lite annorlunda. Elin vann före mig och sist Emelie, det firades med lite glass på en bänk med havsutsikt. När vi gick tillbaka till husvagnen började det regna lite så vi blev kvar i förtältet. Senare var det matdags igen, mer vin och mer frågesport, vi konstaterade återigen att vi inte blev bättre med tiden. Vi hade också sett en skyld vid receptionen om att det skulle vara "Så ska det låta med Stefan, genast inbillade vi oss att det var DEN Stefan från tv-programmet som skulle komma. Det medföljde att vi alla skulle ragga på Stefan och var tvugna att fixa till oss innan vi gick, vid den här tidpunkten hade vi druckit en del vin. Till vår stora sorg hade de lurat oss, det var fel Stefan så vi gick tillbaka till husvagnen, drack mer vin och spela mer frågesport innan vi skulle sova. Denna gång fick Elin och Emelie dela säng och jag sov vid soffdelen. Jag sov väl bättre men kan fortfarande inte säga att jag sov bra.

Söndag:
Morgonen bestod av frukost, packa, diska och städa. Vi skulle åka ganska tidigt eftersom jag var tvungen att vara hemma runt halv 1.

Sen dess har jag varit i Almunge på kalas, lekt med min nya kusin som tycker typ mest om mig nu, ätit mat och massa fika. När jag kom hem la jag mig direkt i ett bad, kände mig ganska äcklig efter helgen men nu är allt bra.

Vad har vi lärt oss av detta? Jo campa är roligt tills det är dags att sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0