Dagens goda gärning

Jag och Anna har legat och stekt i Lyssnarängen hela dagen. Till och börja med var det ganska mulet men vaddå orka sitta inne. Det är inte mycket svalare att gå på stan (utan pengar) eller sitta i stadsparken så det var nice. Men sen kom solen minsann! Kan säga att jag är, som Anna skulle uttrycka det; Kk är stekt! Men kommer bli fin fin bränna sen jao =)

Dagens goda gärning är även avklarad. När jag och Anna stod på parkeringen och väntade på att bilen skulle bli kall när vi skulle åka hem så var det nå pucko (utlänning) i sin bil (fin BMW) som skulle ut också. Ingen skada på våran bil men bilen mittemot, han höll på krångla och backa in i den 7 gånger, jag räknade faktiskt! Några gånger lät det verkligen också men han bara kolla på oss och fortsatte krångla, sen körde han bara iväg och sket i allt. Så jag bestämde att vi skulle ta regnumret på hans bil. När han sedan kört iväg och vi såg att det blivit några märken på den andra bilen så skrev vi, på mitt initiativ, en lapp till den ägaren (Anna fick offra en sida i sin bok för detta) där vi kort och gott beskrev händelseförloppet, tid och regnumret till bilen som kört in i deras. Jag vet att jag inte behövt men märkena var inte så fina och jag skulle faktiskt vilja att någon gjort så åt mig, hur skulle ni ha gjort?

Har precis käkat mat, det var riktigt gott faktiskt efter en dag på stranden. Snart ska jag iväg på bio, jag och Anna ska se nya Shrek i 3D. Yes mogna kvinnor vi xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0