Städning...

Idag är en "to-do-dag". Idag måste jag städa. Åker hem till Örebro imorron och tills dess måste jag ha fixat till min systers rum så det ser någorlunda lika ut som när jag kom. Men det är tveksamt eftersom det inte var speciellt städat då och det stod kartonger överallt som jag och mamma burit ner i källaren. Men lika bra att städa ordentlige så blir det inge gnäll sen. Måste säga att jag längtar tillbaka till Örebro nu. Skönt att vara hemma i Uppsala men samtidigt är det hur skönt som helst att åka tillbaka hem till Örebro. Skillnaden är kanske att i uppsala får jag inte så mycket lugn och ro eftersom jag hela tiden har något att göra medan i Örebro kan jag köra lite mitt eget race och som jag vill.

Måste också packa alla grejer. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag alltid har mer saker med mig tillbaka än jag hade hem. Visserligen kan det ha med att göra att jag fick massa julklappar så lite vill man ha med sig tillbaka. Fast egentligen har jag inte mer med mig det är ungefär lika eftersom min DVD-spelare fortfarande är på lagning eller service som de så fint kallas.

Efter det måste jag även ner till posten och skicka ena av mina gamla mobiler till min faster. Då hon inte hade någon och fick köpa en billigt av mig då jag köpte ny. Eftersom hon bor i Stockholm så är det inte på vägen till Örebro direkt så då får man skicka grejerna.

Svinkallt är det ute också så har ingen lust att gå ut men ibland måste man det. Inte så långt till "posten" från där jag bor så jag överlever väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0