Sista veckan...

... på höstterminen det vill säga. Idag är jag ledig eftersom våran uppsats är klar och vi måste vänta på den andra gruppen som vi ska opponera på. Så förbereda en opponering är vad vi ska syssla med resten av veckan. Okej egentligen hade vi kanske inte behövt hela veckan men vi vill få till en bra opponering och det är inte så att vi sitter från 8-17 heller. Så veckan avslutas med opponeringen på freda och vi får reda på vårat betyg på uppsatsen och om vi behöver ändra något.

På lörda ska vi även ha korridorsfest. Ska bli riktigt roligt. Men hönsmamma som jag verkar ha blivit i den här korridoren får styra upp shoppinglistan och städschemat dagen efter.

Idag ska jag till Nina och färga håret vid 12 tiden. Innan det ska jag iväg och köpa hårfärg till oss. Senare idag blir det ett medelpass på friskis med Gabi och kanske Lina om hon hinner.

Nu är det dags för frulle.

Kommentarer
Postat av: Sandra

jo jag vlle ju helst gå i stockholm men där kommer jag inte in. jag kan tänka mig att eskilstuna inte har jättehög status direkt men om man vill göra något mycket så vad gör man:-) jag vet att det är svårt att bli journalist efteråt men det finns även andra utbildningar isf runtom det yrket som också verkar intressanta..jag känner att man får inte tänka på efteåt utbildning,ska jag få jobb osv..man måste tänka possitvit och göra det man vill:-) vet du om man kan gå fristående kurser i uppsala till journalist? Hur hög status är det då att gå fristående?

2010-01-11 @ 10:11:44
Postat av: Sandra

nej precis det känner jag med med fristående kurser,tror inte att byta människor hela tiden är bra för mig. man kan dock gå kommunikation och vetenskap kursen a,b,c och sen tydligen gå journalist påbyggnad..vet inte hur bra status det är att inte ha gått alla kurser men ändå räknas som "reporter". jaja ska forska vidare på det där:-)

2010-01-11 @ 11:06:26
Postat av: Isabel

Vad skönt! Jag fick precis veta att jag fick MVG på mitt prov! JAg är hur lycklig som helst.

2010-01-11 @ 14:24:00
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0