Helt emot mina principer

Darin var bäst i melodifestivalen ikväll. I know vad är det för fel på mig? Men har aldrig varit och kommer aldrig bli ett Darin fan. Tror dock att hans låt skulle funka i Eurovision.

Timoteij var en frisk fläkt måste jag säga. Tyckte det var väldigt fin och glad. Jag blev iaf glad när jag lyssnade på den.

Alcazar lät precis som Alcazar ska låta dvs nästa precis lika som alla deras andra låtar och bidrag i melodifestivalen. Tråkigt

Elin Lanto förstår jag mig fortfarande inte på. Hon ändra musikstil hela tiden och jag anser fortfarande att hon inte är någon speciellt bra sångerska. Hennes röst är så tunn.

Crucified Barbara, coola tjejer säger jag bara. Låten var lagom hård för mig. Saknade dock lite attityd!

Erik Linder
? Vem är han? Det var lite mycket för söt pojke över honom tycker jag. Lite för mycket gull gull men absolut Ted Gärdestad över det hela men inte konstigt när det var hans bror som skrivit låten.

Getty Domein - Asså vill jag höra afrikansk folkmusik åker jag till Afrika. Förstår man ju själv att det inte går att skicka till Oslo som ska representera oss i Europa. Vi är Sverige och inget annat!

Johannes Bah Kuhnke - Asså tror jag skulle dö av sången. Tror det är det falskaste jag någonsin hört i melodifestivalen. Gud så pinsamt och han verkar uppenvarligen tro att han är en bra sångare. Bert säg till honom!

Tror på Darin och skräll från Timoteij! Alcazar och Elin till andra chansen??

Uppdatering: Timoteij har gått vidare!! =D
Uppdatering 2: Nu gick Darin vidare också!! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0