Första gången för allt..

Ja vad har jag hållit på med nu då tro? Jag blev allvarligt less på min granne igår i 108. Vi bor vägg-i-vägg men det inte inte samma trapp om man säger så. Det resulterade i att jag för första gången i mitt liv ringde till ÖBO jouren. Jag vet jag brukar faktiskt inte reagera så mycket och jag kan sova fast det är ljud och rörelser. Men inatt var det inte lite rörelse. Kl 02:35 kommer antagligen grannen hem med en hel hjord folk och ska ha efterfest. Det innebar självklart musik på högsta nivå och sen skulle de såklart gapa och skrika för att prata med varandra och överrösta den musik de hade på. Asså jag lovar jag hörde precis vad de sa till varandra, jag kunde urskilja 3-4 olika mansröster och 2-3 kvinnoröster. För att inte överdriva så lät det verkligen som om jag var med på festen bara att jag var på toa eller något sånt. Mena jaghörde tom den fördömda spotify reklamen som jag själv blivit av med och det känns underbart! Iaf så prick 03 rinde jag jouren för då tyckte jag att jag gett dem gott om tid att lugna ner sig, oftast gör de det efter ett tag men nej inte denna granne.

Så jag ringer jouren och de undrar vad det gäller, jag talar om läget och de ber om mitt telefonnummer. Det för att de ska skicka vidare ärendet till den som är ute och kör, som för övrigt skulle ringa upp mig. Sisådär 03:30 ringer det en snubbe från jouren för att dubbelkolla vilket hus, våning och vad det riktigt gäller. Vid den här tiden håller de fortfarande på festar på högsta volym. Så säger han att de ska åka dit och prata med dem och så säger han god natt haha. Kan iaf säga att jouren inte är vidare snabb den var säkert 04 innan det blev tyst eller jag somnade iaf efter att ha begravt mig själv under alla mina kuddar.

Så ja det var min natt och första gången jag ringt jouren och klagat. Hade det varit i mitt hus hade jag ju kunnat gå ut eller ner och säga till men nu var det ju på andra sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0