Tredje advent

Fyfaaaaan. Redaaaan... Tiden går sjukt fort nu, snart är det jul wihoooooo.

Jag är bakis.. Jag är på sjukt bra humör... Jag har ont i huve... Jag hade så sjukt jävla roligt igår... Jag kommer sakna alla socionomer i vår alltså! Mycket roligare än personalvetare! (helt ärligt jag vill inte umgås med folk i min egen utbildning). Bara några, ni vet vilka ni är men vi festar inte ihop.

I vilket fall som helst så ska jag plugga nu. Måste plugga, plugga och plugga lite till så jag kan slippa ha ångest hela natten igen. Det är inte roligt även om jag ligger bra i tiden, att det ska vara så jävla svårt att slappna av eller se positivt. DET ÄR INTE HELA VÄRLDEN OM JAG INTE FÅR GÅ UPP PÅ OPPONERING DIREKT. Det är sjulvklart målet men jag tar hellre senare med en bra uppsats än en i sista minuten ihopsatt uppsats, så jag borde kunna vara lite lugn men neeeeeeeeej. Ångesten kommer krypandes när jag gör annat eller när jag ska sova!

Det ska bli ändrig på det. Ska vara så jävla produktiv några timmar framöver. Sen ska jag skicka in den till min handledare som jag ska träffa imorgon igen, så kan jag se på film och mysa hela natten på SF med gott samvete!

Hmm värst vad jag svär när jag är energidryck hyper! hahaha
Daniel la upp denna bild på facebook igårkväll från mobilen. Den säger nästan ALLT =)

Fler bilder kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0