Överbelastning i mjukdelarna

Har precis pratat med en sjukgymnast. De hade inga tider till mig just nu så det är bara att vänta. Dock sa hon att det lät som en överbelastning av knät när jag beskrev hur det uppkom och hur det har utvecklats. Tror inte att knäa väggen är boven i dramat. Som hon sa överbelastning av mjukdelarna i knät. Se ut som jag haft en liten blödning så tror det stämmer men jag är inte jättesvullen.

I vilket fall som helst så tar det 4-6 veckor att bli bra. Men bra då kommer jag inte kunna gymma förrän efter årsskiftet, då har jag det klarlagt iallafall. Hon förstod att det var frustrerande att det tar sån lång tid men så är det ibland. Dock ska jag röra på mig, inte mer än nödvändigt men jag ska röra på mig lite. Ha bandage på knät men inte hårt utan bara som lite stöd sen ska jag äta ipren om det gör för ont. Så det ska jag gå och införskaffa nu hade jag tänkt.

Med andra ord får jag nog acceptera att jag inte kommer kunna somna så lätt på kvällarna framöver och att jag kommer sova längre på morgonen. Bara att plugga senare på eftermiddagen alltså. Igår satt jag tom med uppsatsen medan jag hade tvn på i bakgrunden, brukar inte göra det men höll ändå på med delar som inte kräver massa uppmärksamhet.

Nej nu vill jag vara klar med uppsatsen och ta några dagars "jullov".

Kommentarer
Postat av: t

hej hej! :)

tittar in här på din blogg lite :) fin!

Kramar

2010-12-09 @ 12:40:37
URL: http://teresevardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0