Ibland ska man ha flyt

Idag rullar det mesta på faktiskt. Lyckades komma upp relativt tidigt imorse utan att snooza halva dagen. Dessutom så tog jag tag i mitt rum, dammsög, torkade och gjorde rent i badrummet. Eftersom jag inte heller lagt in den rena tvätten från i måndags så fixade jag med det så nu är lådorna fulla igen. Sen åkte träningsväska och lite annat in i garderoben, ingen anledning att det står framme när det ändå inte kommer användas på ett tag framöver.

På tal om det så vaknade jag imorse av att jag inte kände mycket alls i knät. När jag går känner jag visserligen lite lite att det inte är helt okej men vad kan man vänta sig? Känner att det var en jädra tur att jag inte fick någon tid hos sjukgymnasten den här veckan, hade varit onödigt men fick ju lite tips och så via telefon iallafall.

Nu håller jag på för fullt med uppsatsen som vanligt. Man måste ju jobba med den några timmar varje dag för att slippa ångest, vilket jag har likförbannat när jag tycker jag är klar för dagen, sitter och ser på tv i min ensamhet eller ligger i sängen. Det ska bli så skönt när den är klar men då kommer den säkerligen ångest för framtiden istället. Men nu nu jädrar ska resultatet in och sen analys på det. Wihoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0