Shopping och packning

Har spenderat förmiddagen med att shoppa med mormor. Eller rättare sagt först var vi till skroten med en gammal tv, sen blev det IKEA, Rusta, Windells bilplåt, Ö&B, till min moster med grejer och sen hem. Så nu är massor att städgrejer och annat som ska ner till Örebro köpt. Kommer troligtvis få spendera söndagen när jag kommer tillbaka efter Cypern med att tvätta. Har hört att man ska se framåt och inte bakåt så är vad jag gör hahaha.

Det är väl snart dags att börja packa också. Vet fortfarande inte om vi åker imorron eller på freda, i vilket fall som helst måste allt vara klart till imorron. Detta innebär att jag måste planera vad som ska med till Cypern redan nu. Dock gör det inget om lite extra saker blir kvar här hemma eftersom det löst sig med skjuts ner till Örebro efter, Emelies snälla föräldrar kör ner oss.

Förresten så blev det lite shopping på stan igår. Köpte ett linne/tunika för 29 spänn. Det är lite stort dock så har fått göra en knut på banden och har man skärp till så är det helt ok. Går visserligen att gå utan också, superskönt! Jag tycker iaf att det var värt 29 spänn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0