Ännu mer regn

Alltså när jag sa att vi behövde regn efter värmeböljan och allt den fina sommarvädret menade jag inte regn i 3 veckor på raken. Varför är det aldrig lagom av någonting? Det här börjar bli ganska deprimerande faktiskt. Vad gör man om man bor i stan när det är såhär? Ingen inspiration alls faktiskt. Börjar bli rätt så trött på att bara sitta inne.

Jaja nu har jag fått klaga av mig lite iaf. Får väl hoppas på att det bli bättre snart. Annars vet jag inte vad jag gör. Ljusglimten i mitt liv just nu är Cypern om mindre än 3 veckor. Å det kan väl inte regna hela tiden tills dess?

Sitter för övrigt och knåpar på en ny bloggdesign. Tror headern är ganska klar även fast lite text ska in. Sen måste ju fundera ut vad jag vill ha för färgschema i bloggen, mörk, ljus eller färgglatt. Men känns som man vill ha lite färg utan att det ska slå folk i ansiktet när de kommer in och ska läsa bloggen.

Håller även på att fixar med musiken till Cypern. Spotify preminum is the shit, vilket innebär att datorn åker med och vi kan köra utan internet.

Snart lär jag väl få tid över till att planera packningen också om det fortsätter såhär...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0