Produktiv dag på olika sätt

Jag skulle vilja säga att jag gjort allt annat än legat på latsidan idag. Vaknade 9 imorse och var superpigg så gick ut i solen och satte mig. Tänkte det var skönare att sitta ute och plugga. Gjorde det nån timme innan jag gick in. Sen var jag till Willys och handlade lite, verkar dock som att jag får stressa dit efter tentan imorron iaf eftersom de bara hade en förpackning kvar av min hårfärg och ja jag behöver 2 st till mitt hår. Efter det så har jag grejat lite i rummet, sorterat tvätt och sen tvättat samtidigt som jag kollar på DTM via datorn. När det var klart har jag rensat kycklingen till maten imorronkväll, gjort fruktsallad och förberett lite andra saker att ha med i matsäcken imorron.

Nu har jag tänkt fixa och trixa lite med det sista inför tentan imorron. Skriva ut de sista dokumenten och lite sånt. Efter det ska jag nog ta en skön och efterlängtad dusch. Planen är att raka benen, köra hårinpackning och ansiktsmask. Ja man måste ta hand om sig själv ibland =)

Något jag inte är så stolt över med dagen är det att jag inte käkat. Har inte alls varit hungrig och jag kan inte minnas att jag stoppat i mig någonting! Det är inte bra alltså.. För att inte tala om att jag nu inte är hungrig heller så blev gröt till middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0