Lönefredag

Okej jag får ingen lön, men jag får pengar. Med andra ord kommer det vara sjukt mycket folk i farten idag! Det känns så iaf, kanske är mest om man ska handla mat? Har tänkt göra det på söndag för jag klarar mig på det jag har hemma tills dess. På sönda måste jag ändå fixa nån form av matsäck inför tentan.

Har precis betalat mina räkningar. Känns lika kul varje månad men det ska ju göras. Tycker att jag hade förvånansvärt lite räkningar, eller på litet belopp kanske man ska säga? Kan säga att min mobilräkning för en hel månad låg på 37 kr! Slå det om ni kan haha. Ändå tycker jag att jag ringer massor?! Men kan väl räkna med en dyrare nästa månad för nu försvann mitt gamla abonemang också. Sista betalningen på den nu (forfarande förbannad på telenor!). Men som sagt jag har ju överlevt eller hur?

Idag ska shoppas. Har en hel del saker jag behöver så få se vad man kan hitta. Känns som att jag inte har ett dugg! Jag har också gett mig själv en otroligt stor budget men har man knappt shoppat på hela vårterminen så har man väl sparat in till det eller?

Nu ska jag äta frukost, sammanfatta de sista paragraferna i MBL, ut med Bulten (yes är barnvakt idag) och sen drar jag och Malin till Marieberg! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0