Vilken helg!!

Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn alls. Man vill inte vara taskig liksom! Men det har varit hur trevligt och mysigt som helst. Här kommer en liten rapport...

Fredag
Började med fix och trix hemma. Sen åkte jag och hämtade Anna på stationen. Vi började greja lite här hemma i väntan på Elin och grabbarna. När de väl kommit började vi fixa till oss lite medan vi satt grabbarna på att fixa tacopaj och sallad. Efter maten tog grabbarn även tag i disken medan vi gick och sminkade oss och fixade våra outfits. Blev hur bra som helst, alla hade fixaty något. När det var klart drog förfesten igång och jag förstår inte att den gick så fort. Så vi drog till COREn vid 23. Fick stå i kö en stund men inte länge. Väl inne tycker jag att tiden drog iväg och det kändes som man knappt hann komma innan det var dags att gå. Träffade mycket trevliga och intressanta människor, grymt kul att så många var utklädda! Det är ju då det är som roligast. Kvällen avslutades med korv på PUBlicum men blev också rester av tacopajen hemma innan vi hoppade i säng. Med andra ord en otroligt lyckad kväll.

Lördag
Vi vaknade väl vid 10, halv 11. Då var vi alla ganska pigga och vrålhungriga. Så vi drog oss ur sängen för att duscha och fixa oss lite innan vi käkade frulle. Vid halv 1 drog vi oss ner på stan för att shoppa lite. Eller Anna och Elin shoppade, jag har redan shoppat upp min budget för den här månaden så blev ingenting. Mötte upp grabbarna vid halv 4 och käkade kebab på Grill corner. Mumsigt var det kan jag säga. Vi bestämde då att vi skulle gå på bio och se Bröllopsfotografen. Måste säga att den hade sina ljusa stunder men måste säga att jag i mitten av filmen satt och funderade över vad den handlade om egentligen så... nej se den inte! Sen åkte vi hem och kollade på The Omen. Läskig stundtals och insåg att vi hade sett den innan. Anna som då typ låg och sov på mig. Så vi insåg att vi kanske var ganska trötta. Kl 00 var det släckt och tyst hos oss.

Söndag
Vi vakande vid 10 men gick nog inte upp före 11. Då blev det frulle och lite tv tittande, idol rättare sagt. Sen blev det packning och röjande i rummet innan Anna och Elin bestämde sig för att gå till Willys och handla lite mat. Jag passade på att ta igen lite av allt jag missat på nätet. När de kom tillbaka blev det matdags. Nå korv med bacon och ost i, stuvade makaroner och sallad. Jag ska inte klaga var skit gott. Efter det blev Elin hämtad så jag och Anna roade oss med att kolla på lite charterresor inför sommaren. Vi har nog bestämt oss för att det blir Cypern! Vid 16 gick jag med Anna till bussen så nu har de alla åkt hem. Känns lite tomt!

Bilder kommer upp senare. Måste kolla igenom dem och sortera lite! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0