Universitetsplugg

Tjejerna har rökpaus så jag passar på att blogga lite.

Nackdelen med att inte röka är att man får sitta kvar inne och vakta grejerna när det är dags för rökpaus. Men det är väl som med allt annat. Bara att gilla läget. Har inte tänkt börja röka för att få en ursäkt till att också dra ut emellanåt. Men det är lite tråkigt att behöva sitta kvar inne måste jag säga.

Grejen är väl också att det är något som man aldrig som icke-rökare kommer ifrån. Mena tom på arbetsplater är det acceptabelt att ta en paus då och då för att röka. Blir ju 5-10 min nån gång per dag. Men det är inte acceptabelt för en "vanlig" att göra det för då är man typ lat?

Det är sånna grejer som snurrar i mitt huvud ibland. Hur har det blivit såhär? Går det att ändra på?

Lite random pluggbild i brist på annat!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Lösning: Du får låtsas vara rökare o gå ut i 5 min:=)sen beror det på arbetplats till arbetsplats ofta har alla lika mkt rast o då går det inte att springa ut o röka när man känner för det.

2009-11-30 @ 12:46:33
Postat av: Emilia

Jag förstår vad du menar ok om folk gick ut rökte snabbt o kom in 5 min senare men de hänger ju ofta ute o röker väldigt länge. Tycker attd et ska vara ok att röka på raster men enbart raster.

2009-11-30 @ 15:01:58
Postat av: Elin

Håller med Emilia om att man borde passa på att röka på rasterna :)

Ja tycker ditt hår är jättefint btw!

2009-11-30 @ 23:26:40
URL: http://eehlihn.blogg.se/
Postat av: Inger

Hej Emma!

Det där med rökning är inte så svårt att avstå. Man får inte röka på några arbetsplatser nu för tiden. Inte ens utanför. Så det är lycka att inte röka. Se det på det viset. Man kan lägga pengarna på trevligare saker än att låta pengarna gå upp i rök.

Inger

2009-12-03 @ 22:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0