Stolt!

Just nu är jag sååå stolt över mig själv och jag är stolt över Nina också. Vi har båda tagit vaccinet nu. Tro det eller ej så var vi på vårdcentralen i Vivalla 1,5 timme för tidigt och fick stå och vänta. Jag lovar att det kan ha varit de långsammaste minuntrarna i mitt liv. Hade hjärtklappning så det stod härliga till och Nina skakade som ett asplöv. När de väl satt igång gick det så snabbt att man knappt hann reagera. Jag hade könummer 1 för övrigt så var bara att köra på.

Det var med lättnad som jag och Nina lämnade Vivalla. Lättade och stolta att vi klarade av det. I ärlighetens namn var det inte så illa. Förstår inte varför man trissar upp sig så mycket innan och när man står där och väntar? Sprutan kändes knappt och jag har inte ont i armen nu heller. Lite kanske man känner när man har den i vissa lägen men that´s it.

Nej jag är väldigt stolt! Nina och jag firade med MAX på vägen hem. Satt riktigt fint i kistan efter att man knappt fått i sig någon frukost. Lyckades lura med mig Nina att gå hem också eftersom det bara är nån kilometer från MAX. Då känns inte hamburgaren lika syndig. Är skit trött nu så skulle kunna slänga mig på sängen ett tag men nej, ska tvätta om ett tag.

Imorron åker jag hem till Uppsala!! =D

Kommentarer
Postat av: Alexandra

sv: precis! det är sjukt det där.. haha..

2009-11-11 @ 17:11:29
URL: http://theironyofalex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0