Glass jag saknar

För några veckor satt jag och några tjejer på svenska Green Day forumet och diskuterade vilka glassar vi saknar. Mena det är ju alltid så att det kommer nya och gamla försvinner. Det var därför lite coolt att vi tänkte på exakt samma glassar. Något annat vi diskuterade var faktiskt hur länge sen det var en Piggelin kostade 4 kr. Aja till poängen.

Första glassen jag saknar är: Solero Shots! Anledningen till att den försvann sägs vara att kulorna var lätta att sätta i halsen. WTF liksom det är glass den smälter och okej den kanske inte är lämpad för småbarn då är det väl upp till föräldrarna att bestämma.

Andra glassen är: Brizz cola! Var en colaglass med kolsyra? vilket gjorde att det bubblade på tungan när man åt den. Någon som testat att dricka coca cola samtidigt som man har glass i munnen? Då får man iaf liknande effekt. Hursomhelst så var den hur fräsch som helst.

Tredje glassen är: Cool Bits! Ni kanske kommer ihåg glassen som var i en liten påse. I den var det några småglassar eller vissa såg ut som små fötter. Jag tyckte iaf om dem mycket när jag var yngre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0