Borttappad

Tror faktiskt att jag tappade bort migsjälv igår och bloggade inte så mycket alls. Eller rättare sagt så har jag inte bloggat speciellt mycket sen i fredags. Varför nu detta? Jag har inget direkt svar på det. Jag lider just nu av sömnproblem from hell och kan knappt sova på nätterna. Jag somnar, vaknar, somnar och vaknar, då menar jag att varje gång jag vaknar ligger jag också vaken ca 30 min iaf. Som ni ser funkar det inte i längden. Jag är helt slut! hjälper inte att det är sånt jävla skitväder ute heller! Så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vad är det jag grubblar på liksom? Som jag känner så är det ingenting förutom shopplusten som växer sig starkare varje dag. Vet knappt var jag ska ha på mig längre.

Igår hade vi iaf SPSS. Det var skit kul tycker jag. Nästan det roligaste jag gjort på universitetet hittills. Och läraren är ju skit rolig och spontan. Sånt gillar vi! Okej måste erkänna att det kanske skulle vara jobbigt varje föreläsnign och så men nu ska vi bara ha honom vid tre tillfällen.

Nej nu kanske jag ska käka, klä på mig. Försöka skriva ut lite enkäter och så dra mig till universitetet i nån timme för att försöka påbörja våran enkät till B-uppsatsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0