Fotboll och Öl

Yes det var precis var som hände igår kväll!!

Efter en eftermiddag av hårfärgning och tvättning och annat fix. Träffades jag, Nina och Lina på Olearys här i Örebro för att se matchen Man United - Arsenal. Blev några öl, natcho snacks och en jävla massa skitsnack och tokigheter. Förstår inte varför jag inte varit där förut, jätte mysigt ställe.

Matchen då, jaa spänningen försvann efter att united gjort 2 mål då ca 17 min gått. sen blev det ännu 1 i andra perioden vill jag minnas och Arsenal gjorde 1. Jag tippas och hoppas nu på United och Barca i finalen. Nån om vill slå vad??

Missade bussen gjorde vi med då vi glömt kolla när sista gick så fick ta taxi med en jätte trevlig kurd. Sen fortsatte efterfesten hemma hos Nina med vin och msn med cam med nån av Ninas polare som vi jävlades lite med haha. Ingen aning när vi kom i säng men sist jag kollade på klockan var den 01.30 och då var vi nog fortfarande upptagna med annat.

Så jag fick skeda med Nina i natt.. Inte många som får!! eller?? haha
Nejdå blev ingen skedning vad jag vet. Inga blåmärken heller var jag sett  =)

Så idag har varit segdag på hög nivå, tror vi kom ur sängen runt 12 sen gick jag hem efter 15. Har dock städat rummet så det kan visas upp under dagens fotbollsmatch mellan Barca och Chelsea..

Bilder från gårdagen kommer inom kort.. Haha de är så jävla bra =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0