Äntligen hemma!

Efter världens värsta föreläsning blev det shopping på stan för mig och Nina så nu är jag på bra humör!! Blev hårfärg på Hm (jävla utväxten tar död på mig), en kjol på Gina och så mascara och leggins på Åhléns. Säger det presentkort är fina grejer. Sen blev det att hämta nya kurslitteraturen på posten och en snabbis in på Willys.

Mätt som bara den är jag nu också. Diet/detoxveckan har börjat idag med Fullkorns välling, en hårdmacka med mjukost och proviva till frukost, sen en banan mitt på dagen och en skål med  vanilj yoghurt, linfrö, fiber havregryn och müsli med hallon, tranbär och nått annat i. Det här kommer nog gå bra, det är mat som man står sig på.

Jag och Nina ska också testa på den här bantningshjälpen Alli som idag blev receptfritt på apoteket. Grejen med pillret är att det gör så kroppen inte tar upp fett i maten som man tar samtidigt med pillret. Det betyder inte att man kan äta som vanligt för vi fick goda råd av damen på apoteket som sa åt man fet mat och tog pillret så får man turistsjukan. Ja tack jag fattar det, vill inte bo på toa de kommande veckorna!
Så ikväll eller kanske imorron ska jag ta lite mått på kroppen dvs magen, lår och lite sånt för att kunna följa resultatet. Har liksom ingen våg och känner inte för att ställa mig på en heller.
Det här ska fan gå, bara att följa med kommer uppdatera på den fronten. Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0