Tjihoo

Tro det eller ej. Jag är jävligt lycklig.

Full rulle igår så har inte hunnit skriva så mkt. Var på soc och lämnade in papper går men måste in senare den här månaden igen och lämna andra papper då jag eg söker för nästa månad och inte denna. Suck vad krångligt!
Sen var jag runt halva stan med mamma och Osama på diverse uppdrag, allt från att handla till ett besök på migrationsverket.
När jag sedan kom hem blev det massa annat också, bla lämnat in min dator på reparation, hoppas det går på garanti. För att avsluta dagen med en 1,5 timmes lång promenad i raskt tempo. Tror jag ska köra en sån långkörare varje kväll.

Och med det har mitt nya liv börjat också. Som jag sagt i tidigare inlägg gick jag på diet i ca 2 veckor. Igår kunde jag äntligen mäta resultatet. Vägde mig innan jag åkte tillbaka till Örebro efter sista april och sen nu igår. Resultatet är minus 4,5 kilo. Mycket stolt!

Och igår började också min nya diet så får vi se vad som händer. Vill ju faktiskt försöka våga mig ut till Beach 09. Kommer återkomma om vad jag har i kikaren senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0