Söndag

Och jag är skit trött. Har vaknat flera gånger under natten med de mest konstiga drömmarna. Ibland kan man undra vart man får allt ifrån. Sen kom mamma in och väckte mig vid halv 8 och undra om jag skulle med till Älvkaleby för mormor ville dit och de skulle med. Vad ska jag dit och göra? Vill jag sitta vid vattnet är det närmare till lyssnarängen och inte halv 8 på morron tack.
Så nej det blev ett nej och jag kanske ska iväg med pappa senare så kände inte för att åka flera mil bort för att se på vattnet. Och nu när jag gick upp så ser jag att mamma och de inte åkt heller. Jaha vad nu då?

Idag komer bli en lat dag. Funderar på att börja läsa första Twilight boken. Sex and the city på bok suger. Jätte svårt att hänga med i den så jag orkar inte läsa vidare. Så Twilight blir det!

Förresten är det inte konstigt. Det är så varmt nu på dagarn och man har börjat vänja sig vid det att när jag cyklade hem från pappa igår så va det 20 grader men jag tyckte det var svinkallt! Snacka om kontraster. Hade det varit vår precis och det var 20 grader så hade man tyckt det var varmt och skönt.

Måste också erkänna att jag saknar folket i Örebro nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0