Nu ska datorn fixas

De ringde från Alina imorse angående min dator.

Tydligen var det fel på hela hårddisken och inte konstigt då att den inte kunde startas. Nånting om 3 sektioner var skadade, hur många finns det?? Men var kul när han ringde och sa: Hej nu har vi felsökt din dator och den verkar helt ok, förutom att 3 sektioner på hårddisken är skadade så vi måste byta den. Vaddå då är den väl inte helt ok??

Som tur är gick allt på garanti så behöver inte betala någonting. Då byter de hårddisken till en ny, installerar windows och kör en annan koll. På något sätt trodde jag att det var något fel på hårddisken eftersom datorn betett sig underligt en tid nu.
Är iaf en jävla tur att garantin täckte allt annars hade jag inte haft en chans att fixa den. Är inte så att jag är gjord av pengar den här sommaren. Eller vänta det har jag aldrig varit och kommer kanske inte ha gott om pengar att bara kasta omkring någonsin.

Något som jag dock måste betala är 695 kr för att de ska köra en backup på det som kan räddas från min hårddisk. För mig är det faktiskt värt det och pappa skulle hjälpa till så jag klarar mig. Mena om de kan rädda så mycket som möjligt på den så är det värt det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0