Arghh

Just nu är jag så trött på livet!

Igår bestämde sig min laptop att det skulle bli glapp i strömsladden och idag funderar den inte alls. Varför går allt sönder när man inte har pengar, varför går saker sönder när man är beroende av det? Eftersom jag minst 5 gånger om dagen går in på diverse jobbsökar sidor, läser mail och annat som jag måste göra för att ev. få pengar av soc.

En ny sladd till min dator går på mellan 400-600 kr. Jag som redan måste betala 700 kr för min datorn som redan är inlämnad. Jag frågar mig lite därför om det är värt det? Men jag har ju ingen annan dator att använda då familjens är konstant ockuperad av en bror som spelar CS eller Osama som kollar på arabiska nyheter eller sitter och kollar på filmklipp you youtube.

Insåg igår att om jag säljer min kurslitteratur så får jag in ca 4200 kr. Skulle man ha tur och sälja allt till paketpris på en gång som jag satt det ut på annons för 4000 kr (3500 kr vid snabb affär) skulle jag kunna köpa mig en ny laptop när studierna sätter igång igen. Men med min tur så lär det inte bli så! Min annons - Kurslitteratur för personalvetare!

Aja får klura på det här. Just nu ägen jag mindre än 1000 kr och jag har ingen aning om när jag får pengar av soc. Så just nu känns det skit rent utav.

Kommentarer
Postat av: Nina

Ska också slänga ut en annons men jag hr verkligen ingen koll på vilka böcker jag har plus att den där tjejen kanske skulle köpa några - men visst kan vi få loss fint med pengar. Problemet är bara att de tagit bort flera av våra böcker och lagt till andra...

2009-07-01 @ 15:10:47
URL: http://finanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0