Ännu en otäck racing olycka

Det när Felipe Massa verkar blivit träffad i huvudet av en fjäder som lossnat från Barrichellos bil. Var ingen rolig syn måste jag säga. Första rapporterna säger dock att han är okej, han var vid medvetande iaf och har pratat med några av de andra förarna. Han har nu först till sjukhus för nogrann koll. Får se om han kommer kunna köra imorron.

2 liknande olyckor på kort tid. Man kan ju undra om någon tycker att det varit allt för få skador på sistone.

Hoppas iaf att Massa är okej och att han kan köra imorron. Är bara att invänta vidare information.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdatering: Aftonbladet.se har nu uppdaterat uppgifter om Massas tillstånd och han verkar vara okej under de omständigheter som råder. Han har blivit opererad och resultatet var bra. I artikeln här står det att han kämpar för livet men inget sådant är officiellt från Ferraris håll så vet inte vart uppgifterna kommer ifrån.

 Han får dock stanna på sjukhus under dagen och kommer kanske inte köra på nån eller några tävligar. Vem vet han kanske är ute resten av säsongen.

Otäcka bilder måste jag säga...

Galet vad ett litet föremål i hög hastighet kan åstadkomma. Nu ser man verkligen vikten av att spänna fast packning i bilen också. Som de sa på riskutbildningen när jag skulle ta körkortet. Bara en liten mobiltelefon skulle kunna orsaka mycket skada i en krock i 50 km/h, men hur många binder fast eller säkrar mobil och ev. nycklar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0