Aktivitetsdag

Hade vi i rasbo igår. Det var tänkt att vi skulle spela brännboll, kubb och singstar samt grilla. Jag förstår dock inte varför det inte vill fungera när vi ska grilla, antingen har vi inte tålamod eller så funkar ingenting. Så var det igår också, tror vi satt ca 1 timme och försökte tända grillen, det slutade med att Emelies pappa fick sköta det åt oss. Så 3 timmar senare var vi mätta och belåtna. Under tiden hade vi hunnit med lite kubb och boule, samt beachball och lite annat.

Varför kretsar våra liv runt mat?

Sen blev det iaf äntligen dags för brännboll och gissa om det var länge sen. Och så man fick springa när man bara var 3 pers i varje lag. Kul var det iaf.

Det visade mig också att jag varit allt för stillasittande de senaste månaden pga min fot. Jag har sån träningsverk i diverse muskler idag som jag nästan glömt att jag hade.
Blev inte mycket singstar igår men tycker att eftermiddan/kvällen blev riktigt lyckad iaf. Det får vi helt klart göra om!

Idag kommer min dag bestå i att tvätta plus att jag nu fått svar från soc på vad jag ska göra för att få lite mer pengar iaf. Eller försöka är inte säkert att jag får något för det. Men som jag nämnde förut så har de räknat fel på sådär 1500 kr vilket just nu är mycket pengar. Så därför ska jag ragga upp diverse papper.

Blir nog att fortsätta läsa också. Vill inte släppa boken så bra. Hoppas jag kan låna bok 2 av Sandra eller att bibblan är öppen!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Därför att vi inte kan överleva utan mat ;-)

2009-07-06 @ 12:48:42
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Emilia

Det tycker jag låter som ett bra mål;)... Vad gör du på tors em/kväll lust o fortsätta maratonet då?

2009-07-06 @ 16:20:15
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0