BildtestConverse yeah


Idol-Olle eller Tom Dice?

Jag har funderat på det här länge men har inte tagit tag i det helt enkelt. Men enda sen audition har Idol-Olle påmint mig om någon annan. Då menar jag röstmässigt inte utseendemässigt. Så varför inte dela med mig av det nu. Någon som minns Tom Dice som tävlade för Belgien i årets Eurovision song contest? Inte? Man måste väl vara lite mer nördig för att göra det kanske. Så jag ger er en jämförelse..

Olle med Free fallin


Tom Dice med Me and my guitar


Kanske är något jag inbillat mig eller hör ni likheten? I vilket fall som helst älskar jag Tom Dice och jag kommer garanterat att köpa Olles skiva!

Välkommen till min nya blogg!

SDFJSKRN,MERN
ksjsdjf
sdffgfguyrt
fdfgdfg

Välkommen

Profilbild

Racing Hibiscus

Tjena, välkommen till min blogg!
Mitt namn är Emma. Jag är 23 år, född och uppvuxen i Uppsala. Just nu studerar jag till Personalvetare på Örebro Universitet och kommer ta examen våren 2011. Jag bestämde mig att starta denna blogg när jag kom in på min utbildning 2008. Till att börja med var bloggen ett sätt för min familj och mina vänner att läsa om vad jag hade för mig ca 20 mil hemifrån men på senare tid har bloggen utvecklats och jag har fått en helt del andra läsare.

I denna blogg kan du läsa om allt och ingenting. Det handlar mycket om min vardag men också om mina tankar och åsikter i olika ämnen. Emellanåt kan ni även åtnjuta skön musik då det är ett stort intresse. Jag skriver med andra ord om det som faller mig in.

Hoppas att du gillar att läsa lika mycket som jag gillar att skriva!
RSS 2.0