Sist i tabellen, vi slår er ändå

Smälter fortfarande intrycken från Lördagens hockeyresa ner till Örebro. Vi var 17 stycken som åkte med bussen ner, Uppsala leksingar arrangerar ju en del resor varje säsong. Örebro leksingar hade arrangerat förfest i ett stort tält utanför bortastå, det bjöds på mat och lite dryck. Maten var väl sådär, Kycklingspett med nudlar. Men kan ju inte falla alla i smaken. Det blev mycket snack med gamla bekantskaper men även en hel del nya.
 
Resultatet i matchen blev 3-5. Glädjen bland alla Leksingar vid varje mål går inte att beskriva om man inte var på plats och hejar på Leksand. Rent, jävla glädjerus. Tror nog alla skrek och slet tag i närmaste person och gav denne en stor kram. Själv fick jag även massage i periodpaus hahaha. Kommer leva på denna match länge även om jag tror och hoppas på vinst imorgon mot HV71.
 
På vägen hem tog vi en sväng upp till rondellen vid studentområdet där jag pluggade en gång i tiden. Som de har byggt, ser inte sig likt ut alls. Jaja, det var en härlig tid. Studentlivet är ju som det är.
 
Men tack ÖHK. Sist i tabellen, vi slår er ändå. x2
 
Jag och Gabi fick en bild med Viktor Mårtensson, som är avstängd. Vi ser alla rätt nöjda ut. Gillar Viktor, riktigt trevlig och jordnära, en person som kan driva med sig själv.
 
Lite fler bilder från dagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0