Hårprodukter

Mitt hår är både lätt att underhålla och lätt att styla även om jag har lockigt hår. Vill jag platta det så är det inga problem, ibland med undantag om det är blött och fuktigt. Framförallt behöver jag inte hålla på att borsta håret ofta, det gör jag endast när det är blött. Poängen med inlägget är att dela med mig vad jag använder för produkter till mitt lockiga hår.
 
Den första heter TIGI Catwalk curlesque lightweight mousse.
Efter att jag har tvättat håret har jag i lite mousse när håret är fuktigt. När håret börjar torka är det bara att dra händerna igenom några gånger tills man får ut eventuellt partier som känns lite hårda av mousset. Sen går det lätt att få volym i det om man vill det eller styla om ifall man vill platta håret istället. Denna är bra för att motverka frizz.
 
Den andra heter TIGI Bed Head Small Talk.
Denna är mer en "leave-in kräm" som jag har emellanåt när det är lite torrare ute eller om håret känns livlöst. Skyddar även mot värme och ger volym, perfekt om du vill platta håret. Även denna har jag i när håret är fuktigt. Motverkar frizz till viss del. Luktar dessutom supergott!

 
Hur det än är så trivs mitt hår när det är sval och torr luft. Lite frizz får man alltid räkna med. Speciellt på sommaren eller om man är utomlands där det är fuktigare luft.
 
Ska tilläggas att dessa produkter inte är så dyra heller. Skickade efter nytt från Parfym.se idag, moussen kostar 119 kr och Small talk 79 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0