Lite ledighet

Tiden går så sjukt fort just nu. Det känns som att jag inte riktigt hinner med. Halva april har passerat, snart är det maj, snart är det midsommar, snart är det sommarsemester och sen är det nästa jul. Ni förstår vad jag menar.
 
Har i alla fall tre sköna veckor framför mig. Inte nog med att de av sig själva innehåller röda dagar som ger lite ledighet, jag har även unnat mig själv lite extra ledigt. Denna vecka är det 3,5 arbetsdag, nästa vecka blir det 3 dagar och veckan efter det bara 2 eftersom jag åker till Aten på onsdagen.
 
Kollade på vädret igår och det är runt 20-25 grader dagtid i Aten, ca 12-15 på natten. Hur härligt låter inte det. Eftersom det är 2 veckor tills vi åker hinner läget stabilisera sig lite till. Det kommer dock bli lite svårt att packa, nästan som till Marocko i vintras. En blandning mellan vår/höst och sommar. Måste med andra ord se över garderoben igen.
 
Ett glädjande besked är att min soffan levereras på tisdag, äntligen! Köpte den när jag fick januarilönen så det var ett tag sedan. Visserligen så har jag fått en hel del rabatt nu eftersom den blivit försenad. Behöver inte folk sitta på golvet nästa söndag när jag fyller år. Det är alltid något.
 
Ta tag i sista arbetsdagen för denna vecka nu då kanske. Kom en jäkla massa fakturor som jag måste lägga in i systemet. SCB vill ha en massa statistik och så har jag en strulig personal som inbillar sig att hen ska få massa pengar när hen slutade för två dagar sedan och inte jobbade pga VAB hela mars. Good luck!
 
På tal om det tog jag mina första referensintervjuer igår. Sedan jag kom till det här företaget i alla fall. Riktigt kul. Nästa vecka har jag 7 avgångsintervjuer att mala igenom. Får göra det när jag sitter hemma och inväntar soffleveransen.
 
Ser inte min katt lite ut som Sid i Ice age? hahaha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0