Övertid, övertid och övertid

Dålig uppdatering här i bloggen, jag vet. Men just nu upptar mitt jobb större delen av mina dygn. Igår åkte jag hem vid 20 på kvällenm lite tidigare i måndags.
 
Kom dessutom hem väldigt sent i söndags då vi var på hockey i Gävle. Derby mellan Brynäs och Leksand. Jag har tänkt skriva något om det, framförallt lägga upp lite bilder som jag tog men som sagt jag har inte hunnit.
 
För övrigt suger det att det inte är någon hockey denna vecka. Ja okej, det är landslagshockey vem hur många bryr sig egentligen? De hör cuperna under året är väl oftast inte så intressanta. 
 
Kan ge en liten uppdatering angående katterna. Nu verkar det gå lite bättre, de har spenderat morgonen från det att jag tände lampan tills jag lämnade lägenheten och lekte för fullt. De stod även och åt ur samma matskål en stund. Det går med andra ord framåt. Var lite orolig först att lämna dem många timmar eftersom jag visste att jag skulle ha massa övertid denna vecka, men det verkar gå bra. Hade nog varit värre om jag skaffat kattunge och den inte hade något sällskap alls.
 
Som sagt, ska försöka komma ihåg bloggen lite mer framöver. Känner att jag har en del tankar och åsikter som måste ut och twitter räcker inte till det. Där jag för övrigt passerade 24 000 tweets i söndags ;-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0