God morgon världen

Sitter just nu på kontoret och försöker tina efter cykelfärden till jobbet. Inte nog med att det börjar bli snorkallt men växeln på cykeln hade frusit så fick cykla hela vägen på ettans växel. Ni kan ju tänka er i vilket tempo det gick. Känns som att man trampade mer än man kom framåt, rysligt dåligt drag alltså.
 
Som tur är får man lön på onsdag, hade inte klagat om vi fått idag. Tydligen så har något tyckt att vi som bolag inom vård och omsorg även om det är privat ska ha samma lönedag som andra inom vården. Men det är bara två dagar så jag får väl stå ut, har jag lite flyt kanske cykeln hinner tina under dagen.
 
Annars har jag haft en skitrolig helg som vanligt och man bortser från några moment. Hockey ska ses live och det är då det är roligast. Kan dock inte förstå vilka tråkmånsar jag och Gabi hamnar bredvid varje gång. Pappa hade fått biljetter på B5, vi brukar sitta på A12. Men vi körde på och var helt slut efteråt, det tar på krafterna att hålla igång en hel dag på väg upp för att sedan nå klimax under matchen. Att den sedan avgörs på straffar är inte bra för hjärtat, speciellt inte efter 8 omgångar (?), jag räknade inte så noga.
 
Nästa gång vi åker upp är ståplats givet. Nu är jag trött på det tråkiga och tystlåtna gäng vi hamnar bredvid. Blev visserligen lite drag efter Emil drog igång arenan före straffar, då verkade även de där vi satt vakna ur dvalan.
 
Annars är det väl bara att kämpa vidare, det är en månad till julafton och mindre än 4 veckor till den välförtjänta ledigheten. Ska bli underbart skönt med semester från 20:e dec till 7:e jan. Tråkigt dock att nästa hockeymatch inte verkar bli förrän mot Färjestad 11/1. Eventuellt Luleå 28/12 men det beror lite på om vi är hemma från Kanarieöarna...
 
Några bilder från Instagram kan jag bjuda på så länge, annars fick jag en del bra med kameran. Dags att jobba nu kanske ;-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0