Fjärde plats!

Gjorde något riktigt galet på träningen i torsdags och har dagits med en jobbig rygg hela helgen. Eller det var värst i fredags och Micke gav mig en ryggmassage deluxe, han satt säkert och gned i över en timme men med lite whiskey och skitsnack så hahaha... är en underbar andrafamilj man har fått! Få se om man kan få frissan att sluta strejka också ;-) hahaha.
 
Kan ju gissa hur min rygg kändes igår efter massagen så blev ingen träning. Istället blev det lite julklappsshopping med mamma. Jag köpte mig själv en tidig julklapp i form av nya träningsskor. Har varit på jakt efter ett par i flera månader men man vill ju inte lägga ner en förmögenhet liksom. Hittade nu ett par som jag kollat på och nu var nedsatta sen fick jag lite mer rabatt eftersom jag 20% på valfri vara efter att jag blev medlem på Stadium. (Hittade ingen bra bild på nätet så får fota och lägga upp, sjukt snygga!).
 
Sen var det såklart match. Känslan innan match var att vi växt och blivit det bättre laget. Sen var det inte oväntat att Örebro skulle tuta och köra redan från start, med 10 raka förluster i ryggen så hade de väl inget att förlora egentligen.
 
Dock chockad hur många chanser de hade i första perioden som de inte lyckades förvalta. I många av lägena var det i stort sätt öppet mål efter retur. Det tackar vi visserligen för. Att Kåberg är en tönt visste vi sen HA, att Weinstock har attitydproblem var heller inget nytt. Ser gärna att ni byter plats med Karlskrona nästa år, eller Almtuna om jag får drömma lite (haha).
 
Måste säga att Lashoff växer på mig mer och mer. Jäklar vad tuff och elak han kan vara i vissa lägen, jag älskar't. Då menar jag såklart inte att han åker runt och gör fulheter och mejar folk, men han är tuff i närkamperna! Man märker att det tar lite tid för Kapstad att komma in i det igen, inte för att han är dålig på något sätt. Rönnbergs flin när örebroaren (vet inte vem det var) står och matar slag efter slag, iskallt.
 
Hersley var säger man om karln. Jo 1. jag skulle inte vilja vara målvakt när han skjuter, skulle flytta på mig frivilligt! 2. Han är glödhet, passa och det säger PANG, hann knappt reagera på mål ett men konstaterade att ett sånt skott kan bara komma från en person. 3. Är han inte given i Tre Kronor nu anser jag att Mårts borde avgå. Sen om det räcker till OS... ja jag håller både en och två tummar!
 
Fyfan, vi ligger nu efter 22 omgångar på plats 4:a i tabellen, på samma poäng som Modo. Hade jag trott det innan säsongen startade? Nej! Detta är helt jävla galet! Energin den glädjen ger hjälper mig att klara en just nu lite tuffare vardag. Tack krigare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0