Då var det fredag igen

Har jag inte sagt det förr så säger jag det igen... veckorna flyger fram. Känns som att jag inte hinner med någonting vid sidan om jobbet och hockey dvs. Men jag ska väl inte klaga, har haft det sämre kan jag lova.
 
Framöver händer massa roligt! Nästa helg åker vi till Västerås för att kolla på hockey, på söndagen är det isracing på studenternas. Helgen efter det, dvs påsk, då smäller det på riktigt. Säger bara Leksand here we come.
 
Annars har jag sköna nyheter kring flytten. Fick besked idag om att jag får tillträde till lägenheten redan den 24/5, en veckan tidigare. Det känns skönt för då slipper jag verkligen stressa. Blev lite körigt med tanke på att pappa skulle på 50 års fest samma helg som jag skulle flytta. Inte så bra det kanske. Men nu får jag göra det helgen innan. Ska jag vara ärlig så har jag lite ångest över att behöva packa ihop alla mina saker för att sedan packa upp dem igen hahaha. Skulle helst vilja teleportera allt som det är bara så får jag möblera... men så funkar det ju inte riktigt. Så framöver får jag väl börja rensa bort saker som jag inte ska ha med mig. Ypperligt tillfälle att städa bort skit. Tyvärr verkar jag ha en del saker kvar hos både mamma, pappa och farmor som jag helt glömt bort. Det löser sig!
 
Lugn fredagskväll idag. Sitter och ser på repriserna av F1 träningarna imorgon. Kvalet är väl kl 7 imorgonbitti så lär gå och lägga mig i tid. Tänkte lägga mig och se en film om en stund. Måste dela med mig av informationen att salt lakrits och påskmust inte är någon god kombo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0