Enhetsdagen

I tisdags hade vi enhetsdag på jobbet. Vi är fyra stycken på min enhet, aka järngänget, det är typ alltid vi som är på kontoret och servar alla enheter som jag säger så.
 
Dagen började med fika och lite prat vid Odinsborg i Gamla Uppsala. Vi tog en sväng in i kyrkan då chefens dotter är döpt där. Blev en sväng in på muséet, följt av en sväng upp på högarna för att kolla på utsikten. Efter det gick vi Eriksleden tillbaka till stan, vilket var en sträcka på 6 km. Jag jag har ingen aning om hur lång tid det tog men fick fick se och lära oss en hel del nytt om Uppsala på vägen. Vi hittade på någon meditiationsplats, Frälsarkransen med massa stenar som betydde olika saker. Skriver om det i ett annat inlägg då jag tog bilder på alla stenar.
 
När vi kom in till stan åt vi jättegod lunch på resturangen Lingon. Efter det promenerade vi upp till Botaniska trädgården och kollade lite samt tog en fika. Här passade vi på att gå igenom en kortlek med olika frågor och påståenden som är till för att lära känna varandra och sätta igång diskussioner om arbetsrelaterade ämnen. Efter det blev det bowling på Bowlaget. Ester vann, jag hade nog min sämsta bowlingrunda ever. Har aldrig haft så låga poäng så får skylla på förkylningen eller något. Kom turligt nog inte sist iallafall.
 
Dagen avslutades med skaldjursfat och skumpa på Hambergs. Älskar skaldjur och deras aioli var "to die for". Satan så gott är det enda jag kan säga. Efterrätten ska vi inte tala om! Jag vet inte riktigt en vad det var med gott var det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0