Äntligen, imorgon

Snart, snart är det dags. Imorgon går jag på semester. Områdeschefen som jobbar samtidigt kommer inte in imorgon och tycker att även jag ska ta halvdag. Det finns inte så mycket att göra, och hon tar telefonen. Få se hur jag gör, huvudsaken är att alla måsten är klara och att det blir en bra överlämning av rutiner och annat till de som är kvar... sen kan jag gå på semester. Även om det bara blir 9 dagar innan jag måste in och jobba 2,5 dag för att sedan gå igen i 2,5 vecka.
 
Idag tänkte jag göra en jäkla massa etiketter till våra pärmar. Eftersom det inte funnits ordentliga mallar så har många gjorts för hand och det ser inte så snyggt och enhetligt ut. Framförallt funkar det inte så bra ur arkiveringsperspektiv, kan vara svårt att uttyda om några år. Sååå finns hur mycket ekonomipärmar som helst att göra etiketter till och 4 olika företag dessutom. Lite pyssel men är något att göra iallafall. Sen ska jag väl snickra vidare på någon policy och gå igenom rutiner för posthantering med de som ska göra det under semestern.
 
Blir även träning efter jobbet. Har gått två dagar med krånglande rygg, varför vet jag inte riktigt men har känt mig som Agda 95. Nu är det bra och jag är sugen att köra järnet. Sista rycket för Beach13, hahaha. Dock sjukt uppsvullen just nu men det brukar lösa sig med tiden...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0