Viktväktarna

Kan inte fatta att det är fredag igen imorgon. Det är konstant måndag, fredag, måndag, fredag, måndag och fredag. Det är mars redan! Vart tar dethär året vägen? Galen känsla!
 
Annars då... Jo idag var jag till Friskis och fixade nytt träningskort. Som jag längtat!! Så ska bli underbart att träna framöver. Får se om jag kommer iväg på ett pass imorgon annars ska jag med Emilia på Zumba på lördag. Har fått en fri vecka på SATS av henne och har velat testa Zumba. Det kan bli jävligt intressant! Haha typ noll kondition eller koordination.
 
Efter jag gjort det så gick vi till Ticket och bokade resan till Rhodos i sommar. Längtar redan men som sagt, tiden går ju så fort så snart är det sommar och vinter igen typ. Ska bli mysigt att komma iväg med tjejerna iallafall. Har massor att ta igen detta år känns det som. Efter det långa period av att inte kunna göra någonting pga den ekonomiska situationen men förra året var det ju ännu mer pga ryggen. Jag skulle just nu vilja göra allt på en gång men får ta det lite piano.
 
Kvällen avslutades på Viktväktar-möte. Det känns som att jag kan ha hittat mitt sätt att äta det jag vill i måttliga mängder och i kombination med lite mer motion går jag ner i vikt. Inte jättesnabbt men tror att det är rätt sätt för att se långsiktigt på det. Har nu på 2 veckor gått ner 1 kilo. Helt okej! Fortsätter det såhär så har jag nått min målvikt till sommaren. Med regelbunden träning på det med så kommer det att bli toppen.
 
Såhär ser det förresten ut när min kollega vill skydda sig från solen på eftermiddagarna. Kreativt värre, hahaha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0