Hoppas på ändring

Det har nu gått två dagar på jobbet. Jag känner mig sjukligt rastlös. Tror inte jag är gjord för att sitta och se på när någon annan gör saker som jag ska lära mig att göra. Helst skulle jag få "testa" med en handledare annars känns det lite som slöseri med tid. Nu har jag suttit med i två dagar och jag känner att jag har fått en bra bild över löne och personalprogrammet Hogia. Meeeen jag får fortfarande bara sitta bredvid. Imorgon ska vi köra månadens lönekörning så jag hoppas jag kan få vara med och knappa lite med feedback på sidan. Känner att jag vill lära mig mer om rutinerna runtomkring och då vill jag hålla i tyglarna. Det är lite frustrerande.
 
Har iallafall jobbats lite med friskvårdspolicyn och hur den ska läggas upp samt dokumentering av dem som tagit ut årets friskvård. Det går tydligen inte att lägga in i Hogia utan måste göras manuellt. Jag tycker att det av kvalitetssäkringsskäl borde dokumenteras. På kontoret har vi lite flex/komp. som vi själva får hålla koll på och det registreras inte. Fast som sagt, vi är bara 4 stycken just nu och sen kommer vi att vara 3 så man håller koll på att alla är där när de ska ändå. Frihet under ansvar gillar jag så klagar inte. 8-17 är hursomhelst bra arbetstid och vill man jobba in lite i veckan för att sluta tidigare på fredagen så kan man göra det.
 
Jag trivs så jäkla bra! Det kommer att bli så jäkla bra när jag får lite utrymme att arbeta själv. Just nu får jag ha tålamod så kommer det att lösa sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0