Godmorgon

Sista lediga dagen innan jag börjar jobba. Har varit vaken sen halv 7, säger att detox är bra skit! Idag är dag 7 av 14. Känner mig riktigt pigg och full av energi redan. Sjukt egentligen att vi verkar samla på oss så mycket skit som gör oss trötta och sega samt som i mitt fall minskar förbränningen.
 
Men på tal om imorgon längtar jag som tusan. Detta har jag ju sett fram emot sen examen, eller ja lite tidigare än det till och med för i ärlighetens namn så är det inte alltid jättekul att studera. Dessvärre är det ett nödvändigt "ont".
 
Jag ska snart ner i tvättstugan och tvätta upp lite kläder. Känns inte som att jag använt så mycket sen förra helgen men blev en liten hög ändå. Känns bra att tvätta en gång i veckan hur som helst, tror inte jag har underkläder att klara mig två veckor på ens så då måste jag ju göra det varje vecka.
 
När jag tvättat klart måste jag upp till bror och installera hans ny dator som vi köpte igår. Har varken ork eller lust att göra det igårkväll så han har fått vänta helt enkelt. Det beror visserligen på om han städat sitt rum som mamma sagt till honom att göra. Återstår att se.
 
På tal om vad jag sysslade med igår så tycker jag det är sjukt intressant att se vad jämförelsen av två bilder med olika frisyr och hårfärg. Ser ut som att jag har en tvilling ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0