Sjukdag

Min chef tyckte jag skulle gå hem igår efter att jag vissnade helt på eftermiddagen. Jag var helt slut i huvudet och kände mig varm och trött. Var nästa så att jag inte orkade ta mig upp för trapporna till chefens kontor. Efter 3 dagar av jobbig huvudvärk så tog det väl ut sin rätt på något sätt. Han sa åt mig att stanna hemma och vila idag iallafall så det är jag.
 
Sov mellan 17-19.30 igårkväll, var vaken för att se på hockeyn sen somnade jag om vid 23-tiden och sov till halv 10 imorse. Jag behövde det uppenbarligen. Ingen feber iallafall men helt slut i kroppen och fortfarande huvudvärk. Tog en ipren och en alvedon nyss och hoppas att det gör någon skillnad. Som sagt, blir en lugn helg i vilket fall. Ska lulla runt lite och börja rensa bort prylar i det här hushållet. Börjar bli hög tid att börja om jag ska kunna flyttpacka framöver. Dock känns det mest som att det funkar att kasta ner saker i lådor och gå vidare, det är rensningen som tar tid.
 
Gick iaf till VV-mötet och vägde mig innan pappa hämtade mig och min kära cykel då det inte fanns en chans att jag skulle orka cykla hem. -0,9 kilo, helt okej men tanke på hur sänkt jag blev av uppgången utan anledning. Känns som att jag kan ha hittat en bättre balans nu mellan kost och träning. Kan jag ligga på minus ett halvkilo i veckan vore det bra men får kanske inse att jag bygger muskler också. Är troligtvis därför det märks mer på kläderna än på vågen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0